Donatie

Stichting cavia krijgt geen subsidie en is geheel afhankelijk van donaties en giften.

Uw gift kunt u storten op bank rekeningsnummer  50 16 28 460 t.n.v. Stichting Cavia te Bakkeveen o.v.v.  gift. Ook kunt u donateur worden door minimaal € 10,- per jaar te storten op bankrekeningnummer 50 16 28 460 o.v.v.  uw naam en adres. U krijgt dan twee maal per jaar de caviakrant boordevol nieuws en informatie over cavia’s en de stichting.

Doneert u liever in natura ? dat kan natuurlijk ook. Hooi , zaagsel en ( groen ) voer maar ook drinkflesjes, voerbakjes etc. zijn van harte welkom. Mocht u wat willen doneren dan bent u op afspraak van harte welkom . U kunt via info@stichtingcaviadoetinchem.nl  contact opnemen met de opvang voor het maken van een afspraak.